Rónai Krisztina

A 80-as évek elején hazánkban nem voltak nagy lehetőségeink arra, hogy megvalósítsuk álmainkat. Elvoltunk zárva a nagy világtól. Választék nem volt a boltokban, így az otthonaink is a legalapvetőbb felszereltséggel voltak felszerelve. Anyámék megvették a legrondább bútorokat az új lakásunkba, ahova ép akkor költöztünk. Pedig nagyon vártam…. a legszebb dolgokat képzeltem el benne. Emlékszem a mai napig, milyen hisztit vágtam le amikor megláttam a ronda barna-piros foltos padló szőnyeget a szintén piros -bolyhos fotelekkel….

Egyik rajzórán terveztem meg az első szobámat. Én akkor úgy 10 éves lehettem, A tanár néni azt kérte rajzoljuk le hol élünk, illetve milyennek szeretnénk a gyerek szobánkat. Annyira jól sikerült, hogy azt mondták, oda kell figyelni rám és ezen az úton haladjak.

Később is megmaradt a szeretet az alkotás iránt de inkább a divat világa vonzott. És ruhákat kezdtem el tervezni. Nem kevés sikerrel. Olaszországba költöztem, ahol nagyon sok szakirányú tapasztalatot szereztem.

Drága gyermekem megszületése után viszont újból az otthonteremtés kezdett érdekelni.

Hazatértünk Magyarországra és Ingatlan értékesítéssel kezdtem el foglalkozni. Nem is gondoltam, milyen szép, de főleg, hogy nekem való szakma ez. Hamar kiderült, hogy nagyon nagy igény van arra, hogy miután az emberek megveszik az ingatlanjukat, abból élhető, meghitt otthont teremtsenek.

De hogyan fogjanak hozzá? Hogyan oldják meg? Kihez forduljanak? Kiben bízhatnak meg?

Ezért alakult meg a mi cégünk!
Ahol a tervezéstől a kulcsátadásig, megvalósitsuk az Ön álmait!